Direktan prenos kvalifikacija za Ligu šampiona

Direktan prenos kvalifikacija za Ligu šampiona

U sredu 6. septembra počinju 1. runda kvalifikacija UEFA Lige šampiona za dame. Spartak se takmiči u Danskoj u okviru 4. kvalifikacione grupe, evo i sastava grupe:

Grupa 4:
ŽFK Spartak Subotica (SRB) vs KÍ Klaksvík (FRO)
HB Køge (DEN) vs KuPS Kuopio (FIN)

U subotu 9. septembra se igra druga runda kvalifikacija. Poražene ekipe igraju za 3. mesto, a pobedničke za prvo mesto. Prolazak u naredni krug imaju samo pobednici takmičarskih grupa.

Obaveštavamo zainteresovane da utakmice mogu gledati u direktnom prenosu posredstvom striming veza koje je večeras postavio domaćin kvalifikacione grupe. Striming je obezbedila platforma Spiideo Play koji zahtevaju registraciju korisnika. Cena po jednom pregledu je 39 DKK / 5,25 eura. Kamera radi automatski.

U 15:30 časova počinje prva utakmica
ZFK Spartak Subotica - Kí Klaksvík
Direktan link za prijavu OVDE

U 19:00 časova počinje druga utakmica
HB Køge - KuPS Kuopio 19:00
Direktan link za prijavu OVDE

Poslednje novosti

Sportska redakcija RTV „Yu Eco", po 25. put je proglasila najbolje trenere na lokalnom i republičkom nivou. Prigodna svečanost i dodela priznanja održana je u hotelu „Forum" gde su se okupili nagrađeni za ostvarene rezultate u 2023. godini, sportski radnici, članovi Lokalne samouprave, prijatelji…
Velika pobeda protiv Crvene Zvezde i FUDBALSKI odbranjena titula šampiona Srbije. Spartak je u šampionatu Srbije imao samo jedan poraz i u četiri utakmice sa konkurentom Crvenom Zvezdom, čak tri puta je bio rezultatski bolji i slavio. Teren je potvrdio da je Spartak u svakom smislu najbolji…