ŠKOLA FUDBALA ZA BUDUĆE ŠAMPIONKE Upis u školu fudbala za devojčice

Osnovne informacije o upisu

Avgusta 2015. godine potpisan je ugovor o saradnji između ŽFK Spartak i "Coerver®Coaching Akademije" iz Subotice, po kojem Akademija za potrebe ženskog fudbalskog kluba "Spartak" vrši obuku devojčica uzrasta od 8 do 15 godina. Predstavnik Akademije je trener Renato Pirša.

Devojčice pionirskog uzrasta (godište 2008.-2004.) nastupaju pod imenom ŽFK Spartak-Coerver akademija. Igraju na turniru "Fudbal 7" na području opština Kanjiža-Senta-Ada u kategoriji dečaka.

Devojčice kadetskog uzrasta (godište 2001.-2004.) igraju "Fudbal 11" u kategoriji devojčica. Takmiče se u Razvojnoj ligi Srbije – grupa "Sever" (Vojvodina). Nastupaju pod nazivom ŽFK Spartak. Trenutno zauzimaju 3. mesto u konkurenciji od 8 ekipa.

Treninzi za devojčice se održavaju 3 puta nedeljno i to: UTORKOM i PETKOM od 19:00 časova i jedan trening VIKENDOM (subota ili nedelja). Termin treninga za vikend prilagođava se termina za odigravanje utakmica (Razvojna liga i Turniri) i zauzetosti terena (balona).

Treninzi se održavaju na terenu u Prvomajskoj ulici, a od meseca novembra treninzi se odvijaju pod balonom u "Dudovoj šumi".

Škola fudbala je otvorena za sve zainteresovane devojčice.
Više informacija na telefon trenera: 064 61 66 360