UPIS DEVOJČICA U ŠKOLU FUDBALA "BUDI DEO ŠAMPIONSKOG TIMA"

POSTANI ŠAMPION: upis devojčica u školu fudbala

 

OSNOVNE INFORMACIJE O ŠKOLI FUDBALA

Ž

FK Spartak i "Coerver® Coaching Akademija" su na istom zadatku. Akademija za potrebe ženskog fudbalskog kluba "Spartak" vrši obuku devojčica po svetski priznatoj metodi, a pod sloganom "budi deo šampionskog tima". Posle završetka osnovne obuke, a u zavisnosti od uzrasta, devojčice ulaze u sistem takmičenja i nastupaju u dresu ŽFK Spartak, šampiona Srbije u ženskom fudbalu. Devojčice imaju dobru startnu poziciju sa lepom perspektivom za dalje napredovanje.

Neke od devojčica koje ćete prepoznati u video klipu snimljenom 2016. godine, već su imale priliku da zaigraju i u dresu nacionalne reprezentacije u pripadajućoj uzrasnoj kategoriji. Uz kvalitetnu obuku, u klubu sa velikom tradicijom, vrata najvećih fudbalskih brendova Evrope čekaju da ih one otvore...

A

kademija i klub trenutno broje oko 90 devojčica uzrasta od 7 do 18 godina koje aktivno treniraju. Devojčice uzrasta od 12 do 15 godina se takmiče u pionirskoj i kadetskoj kategoriji (Razvojna liga mlađih kategorija), dok se devojčice od 16 do 18 godina takmiče kao "B" tim. Mlade fudbalerke "B" tima se takmiče u Prvoj ligi Srbije za žene. Devojčice stasavajući stiču neophodno iskustvo, da bi se izborile za svoje mesto i postale deo šampionskog tima u seniorskoj konkurenciji.

Škola fudbala je otvorena za sve zainteresovane devojčice.
Više informacija možete dobiti na telefon trenera Renato Pirše: 064 61 66 360.
Renato Pirša obavlja dužnost selektora FSV za fudbalerke uzrasta do 13 godina (U-13).

 

VIDEO: Coerver® Coaching - Junior Akademija Subotica 2016.