Понуда спонзорске сарадње БУДИТЕ ДЕО ШАМПИОНСКОГ ТИМА

Модалитети сарадње

Женски фудбалски клуб Спартак из Суботице тражи реномиране компаније које би се прикључиле пулу спонзора и тако га учиниле снажнијим и сврсисходнијим у заједничком продору ка бољим резултатима и новим тржиштима.

Ваш производ или услуга ће бити позициониран на тржишту Републике Србије, а учешћем Спартака у Лиги шампиона (до сада 6 пута заредом) и на међународном тржишту. Осим тога, ведра и раздрагана лица наших играчица подстаћи ће Ваше коминтенте да о Вашем производу или услузи размишљају на другачији али у сваком смислу на позитивнији начин.

Предложеним модалитетима сарадње, које можете погледати у нашој БРОШУРИ, клуб жели да Вам омогући нови, модернији и занимљивији начин за пласмане Ваших производа или услуге. Слободни смо да Вам предлажимо неке од могућности које смо навели у брошури:

  • назив спонзора као додатак имену клуба,
  • присуство спонзора на опреми играчица,
  • присуство спонзора на стадиону,
  • присуство спонзора на пресс конференцијама,
  • присуство спонзора на wеб презентацији и
  • друге могућности.

Брендирање маскоте

Нудимо интересантну опцију за све спонзорске пакете са могућношћу да брендирате Плаву Голубицу, званичну маскоту женског фудбалског клуба Спартак.

ЖФK Спартак је урадио краћи промотивни филм који је посветио спонзорима и пријатељима клуба поводом свог првог учешћа у квалификацијама за Лигу шампиона. Намера приликом прављења овог филма је била да се од заборава сачувају сви правни субјекти и појединци који су у одлучујућем моменту прискочили у помоћ клубу. Сви ти људи добре воље су заслужили да их увек спомињемо, а надамо се да ћемо сталним подсећањем и ми њима помоћи да остваре бољу тржишну позицију и већи профит.

Филм о људима добре воље

Ако желите да погледате филм, кликните на иконицу Јутјуба (YouTube).