Ponuda sponzorske saradnje BUDITE DEO ŠAMPIONSKOG TIMA

Modaliteti saradnje

Ženski fudbalski klub Spartak iz Subotice traži renomirane kompanije koje bi se priključile pulu sponzora i tako ga učinile snažnijim i svrsishodnijim u zajedničkom prodoru ka boljim rezultatima i novim tržištima.

Vaš proizvod ili usluga će biti pozicioniran na tržištu Republike Srbije, a učešćem Spartaka u Ligi šampiona (do sada 6 puta zaredom) i na međunarodnom tržištu. Osim toga, vedra i razdragana lica naših igračica podstaći će Vaše komintente da o Vašem proizvodu ili usluzi razmišljaju na drugačiji ali u svakom smislu na pozitivniji način.

Predloženim modalitetima saradnje, koje možete pogledati u našoj BROŠURI, klub želi da Vam omogući novi, moderniji i zanimljiviji način za plasmane Vaših proizvoda ili usluge. Slobodni smo da Vam predlažimo neke od mogućnosti koje smo naveli u brošuri:

  • naziv sponzora kao dodatak imenu kluba,
  • prisustvo sponzora na opremi igračica,
  • prisustvo sponzora na stadionu,
  • prisustvo sponzora na press konferencijama,
  • prisustvo sponzora na web prezentaciji i
  • druge mogućnosti.

Brendiranje maskote

Nudimo interesantnu opciju za sve sponzorske pakete sa mogućnošću da brendirate Plavu Golubicu, zvaničnu maskotu ženskog fudbalskog kluba Spartak.

ŽFK Spartak je uradio kraći promotivni film koji je posvetio sponzorima i prijateljima kluba povodom svog prvog učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Namera prilikom pravljenja ovog filma je bila da se od zaborava sačuvaju svi pravni subjekti i pojedinci koji su u odlučujućem momentu priskočili u pomoć klubu. Svi ti ljudi dobre volje su zaslužili da ih uvek spominjemo, a nadamo se da ćemo stalnim podsećanjem i mi njima pomoći da ostvare bolju tržišnu poziciju i veći profit.

Film o ljudima dobre volje

Ako želite da pogledate film, kliknite na ikonicu YouTube.