Allegra Poljak u idealnom timu Evropskog prvenstva
Postavio Admin: 27. 10. 2016.

Fudbalerka Spartaka Allegra Poljak i Tanja Đapić, golmanka Vojvodine, po mišljenju Tehničke grupe UEFA, dobile su zasluženo mesto u IDEALNOM TIMU proteklog Prvenstva Evrope.

UEFA je na svom sajtu objavila Tehnički izveštaj koji se odnosi na proteklo Prvenstvu Evrope za kadetkinje, održano maja meseca u Belorusiji 2016. godine, u kojem su učestvovale Allegra i Tanja u sastavu U-17 reprezentacije Srbije.

Tehnički izveštaj su napravile Hesterine de Reus (Holandija) i Béatrice von Siebenthal (Švajcarska). Njihova lična zapažanja čine osnovu Tehničkog izveštaja koji, osim zapisa o događaju, nudi korisne informacije za trenere.

Kada je reč o Srbiji, Hesterine de Reus i Béatrice von Siebenthal su zapazile i zapisale da je kontranapad Srbije efikasan i opasan. Napadači su veoma brzi, a svi napadi se usmeravaju preko Allegre Poljak. Korisna informacija za protivničke trenere.

Najbolji strelac naše U-17 reprezentacije na PE bila je Miljana Ivanović (tada članica Mašinca) sa dva postignuta gola, dok su po jedan gol postigle Alegra Poljak, Tijana Filipović i Teodora Burkert (sve članice Spartaka) i Jovana Agbaba (Crvena zvezda).

Kompletan Tehnički izveštaj možete videti i preuzeti na sajtu UEFA.

 

Allegra Poljak u idealnom timu Evropskog prvenstva