Poraz fudbalerki Spartaka
Postavio Admin: 09. 03. 2020.

 

P

olovina startne postave Spartaka se u dresu reprezentacije pripremama za Evropsko prvenstvo. Grupa navijača koja sebe naziva "Džentlmeni" je u džentlmenskom maniru počastilo reprezentativke buketom cveća povodom Dana žena i čestitala ubedljivu pobedu protiv reprezentativki Severne Makedonije.

 

Preostala polovina šampionkog tima je za Dan žena, u Subotici, odigrala prijateljsku utakmicu. Ljubitelji ženskog fudbala znaju da su Spartakove golmanke u prethodnih 13 kola u domaćem prvenstvu samo dva puta vadile loptu iz sopstvene mreže, ali juče su samo na jednoj utakmici bile "počašćene" sa tri gola.

Fotografije

U naslovu se krije mala šala jer je Spartak igrao protiv Spartaka d.o.o. Skori početak takmičenja u Prvoj ligi i dužu takmičarsku pauzu za članice Super lige, mudro su iskoristili stručni štabovi prve i druge ekipe Spartaka za međusobno uigravanje.

Drugu ekipu, Spartak d.o.o., očekuje lider na tabeli TSC iz Kanjiže. TSC je neosporni favorit, ali tri gola koje su "golubice" d.o.o postigle protiv šampionki biće dobar motiv za dodatno samopouzdanje.

U nedelju 15. 03. 2020 od 14:00 časova na Gradskom stadionu u Subotici igraju ŽFK Spartak - ŽFK Radnički 1923 (Kragujevac). Ulaz na stadion je slobodan.