Izvučeni su parovi za takmičarsku sezonu 2020/21
Postavio Admin: 07. 07. 2020.

Raspored utakmica ŽFK Spartak u sezoni 2020/21

 

Izvučeni su parovi za novu takmičarsku sezonu 2020/21.

 

N

ajznačajnija vest koja se odnosi na ženski fudbal u Srbiji svakako je jučerašnje izvlačenje parova za Super ligu za sezonu 2020/21. Kako je ranije FSS najavio takmičarska sezona treba da počne za mesec dana, tačnije 8./9. avgusta.
Za pobednički pehar će se nadmetati 10 ekipa među kojima su dve ekipe debitanti u Super ligi i to Kolubara iz Lazarevca i TSC iz Kanjiže. U prvom kolu TSC će igrati "komšijski derbi" sa Spartakom u Subotici.

Za stručni štab Spartaka najvažniji deo sezone se igra od 7. do 13. oktobra. Po UEFA kalendaru taj termin je rezervisan za odigravanje kvalifikacija za Ligu šampiona. U ovom momentu je poznat samo termin, a to prva nedelja septembra, kada će se u Nionu obaviti žrebanje za domaćine i učesnike turnira po kvalifikacionim grupama.


Prilika koja se ne sme propustiti. Maja Rajić i Zorana Abraham

Gostujući u TV emisiji "Jutrenje" generalni sekretar kluba Bojan Arsić je pre više od mesec dana najavio (pročitajte opširnije) da će mladim igračicama biti ukazana velika šansa da konkurišu za prvi tim. Prvom timu se priključilo šest mladih fudbalerki (opširnije) koje vredno treniraju. One tek treba da opravdaju poverenje koje im je ukazano od strane stručnog štaba.


Prvi fudbalski koraci najmlađih "golubica"

Osim seniorki ovih dana se na mini pič terenu Gradskog stadiona mogu videti i najmlađe članice kluba. Neke od njih tek su načinile svoje prve fudbalske korake, a one najupornije će vremenom zaslužiti i plavo-beli dres. Za sada su lako prepoznatljive po šarenilu sportske opreme u kojoj treniraju.