Počele mini pripreme najmlađih "golubica" AKTIVNOSTI TOKOM ŠKOLSKOG RASPUSTA
Postavio Admin: 09. 01. 2019.

 

U klubu kao što je Spartak nema improvizacije. Aktivnosti se blagovremeno i brižljivo planiraju, a sprovode ih ljudi od struke. Poštuje se talenat svakog pojedinca, ali teren je jedino merilo na kojem se talenat i kvalitet dokazuju i priznaju. Zato su devojčice iz mlađih pogona odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika otpočele sa mini zimskim pripremama.

 

S

tručni štab očekuje da mlade "golubice" u prolećnom nastavku takmičenja opravdaju i odbrane jesenas osvojeno prvo mesto u Razvojnoj ligi Srbije, grupa "Sever". Mini pripreme će trajati do 15. januara kada se u Vojvodini završava zimski raspust i počinju školske obaveze.

U svečanoj sali Sportskog saveza Subotice sinoć je izvršena prozivka igračica. Sve devojčice su se odazvale pozivu osim nekoliko opravdano odsutnih, a njima želimo brzo ozdravljenje. Ovim mini pripremama priključilo se i šest novih devojčica koje će u narednih par dana biti u žiži interesovanja stručnog štaba.

Trener Renato Pirša kaže da će devojčice u okviru planiranih aktivnosti odigrati par prijateljskih utakmica, ali ih očekuje i raznovrstan zabavni program. Večeras "golubice" imaju zajednički odlazak u bioskop. Narednih dana ih očekuje klizanje na gradskom klizalištu i plivanje u zatvorenom bazenu na Prozivci.

Prvi trening je danas odrađen u balonu u Dudovoj šumi. Treneri Renato Pirša, Boris Štetak i Teodor Stančić su organizovali tri radne tačke sa različitim trenažnim aktivnostima na kojima se rad odvijao sinhronizovano uz maksimalno korišćenje raspoloživog prostora i vremena.