Marija Ilić ponovo na terenu!
Postavio Admin: 06. 12. 2017.

 

Zahvalnost lekarima i Zoranu Ivanoviću

Jedna od standardnih fudbalerski šampionskog tima Srbije, Marija Ilić, nakon duže pauze koju je imala zbog operacije kolena, ponovo se vraća na fudbalski teren.

Ovih dana Marija intenzivno trenira pod budnim okom šefa stručnog štaba Borisa Arsića, kako bi u što boljoj formi dočekala početak zimskih priprema. Kao i većina drugih subotičkih sportista, postoperativnu rehabilitaciju Marija je obavila kod Zorana Ivanovića.

Zoran Ivanović je nekadašnji gimnastičar, višestruki državni prvak, vicešampion Balkana, selektor državne reprezentacije, a preko 30 godina radi paralelno i u fudbalu kao kondicioni trener FK Spartak.

Od 1990. godine kao trener u ženskoj gimnastici sa svojim gimnastičarkama je osvojio 114 titula državnih prvakinja u svim konkurencijama (pionirki, kadetkinja, juniorki i seniorki) po čemu je Subotica ubedljivi rekorder u državi.

Dug period izvan terena, jedan od najtežih u mojoj karijeri, ostao je iza mene. - rekla je Marija Ilić. Fizički se osećam dobro, nemam bolove i nadam se da će tako ostati. Od prvog trenutka nakon povrede sam razmišljala pozitivno i verovala da ću se na teren vratiti još jača. Sada je najbitnije da se priključim ekipi i ponovo zaigram. Nadam se da me očekuje uspešan period.