Jelena Marenić karijeru nastavlja u Italiji
Postavio Admin: 02. 01. 2018.

 

Jelena Marenić fudbalerka Spartaka karijeru će nastaviti u bivšem sedmostrukom šampionu Italije i redovnom učesniku UEFA lige šampiona – Torres Calcio Femminile.

 

Iskusna fudbalerka iz šampionskog jata sa severa Bačke prelazi u Kalčo, gde će nositi dres Torresa.

Svi pregovori oko prelaska u Torres su završeni i ovih dana putujem u Italiju u novi klub. Bilo je i do sada ponuda, nisam ih prihvatala jer nisu bili ponuđeni adekvatni uslovi za mene. Mislim da je sada pravi trenutak za moj odlazak u inostranstvo. – kaže Marenićeva.

Dvadesetšestogodišnja igračica u Subotici je provela sedam godina i sa Spartakom osvojila sve što se moglo osvojiti.

Jedna sam od igračica Spartaka sa najdužim stažom u jatu Golibica. Osvojila sam sa ovim klubom sve što se moglo osvojiti u Srbiji. Sedam godina za redom smo prvaci države, osvajači kupa, standardni učesnici Lige šampiona i osvajači mnogobrojnih turnira. Velika mi je čast bila nositi dres sa grbom ovog kluba i igrati u takvoj ekipi. Došao je trenutak da krenem dalje. Da se oprobam u novoj sredini i da ostvarim neke nove ciljeve u svojoj karijeri. U Spartaku sam provela prelepih sedam godina i sa sobom nosim lepe uspomene. Veliko hvala svima u klubu na svemu uloženom u moj razvoj, mojim saigračicama koje su mi bile podrška i posebno mom treneru Borisu Arsiću koji me je mnogo naučio, a iprijatelji u svakoj situaciji kako na terenu, tako i van njega. Spartak je bio i ostaće moja druga porodica. – rekla je Jelena Marenić.

Opširnije možete pročitati u sutrašnjem Sportskom žurnalu