2. kolo play-off SUPER LIGA SRBIJE ZA ŽENE - sezona 2018 /19

DOMAĆIN:

 • 1 Ljiljana Gardijan
  2 Marija Dabić
  3 Anja Vulikić
  4 Ivana Erac
  6 Marina Šišković (K) 73'
  7 Emilija Živković 80'
  8 Jovana Brusin
  9 Anja Ševo
  10 Milica Bulatović 60'
  11 Milena Trnavac 70'
  14 Margita Vasović
 • 12 Maja Bulatović
  5 Tijana Janković 80'
  13 Jana Bojović
  16 Ana Veličković 60' 90'
  17 Ana Trutić
  20 Dijana Mladenović
  22 Ana Barjaktarović
 • Trener:
 • Marko Jakšić
ŽFK Sloga - ŽFK Spartak 0 : 1 (0:1)

"GOLUBICE" SIGURNE U SVOJ KVALITET

 

IZVOD IZ ZVANIČNOG ZAPISNIKA:MESTO: Zemun, FK "Zmaj". DATUM: 27.04.2019. od 16:00 h. SUDIJA: Jasmina Mickoska (Obrenovac). ASISTENTI: Svetlana Bilić i Aleksandra Milojević. DELEGAT: Dragan Isailović (Šabac).

 

Prva od tri utakmice, koje će Spartak zaredom igrati na gostujućem terenu, završena je sa povoljnim ishodom po "plave golubice". One su u Zemunu sa minimalnom razlikom savladale Slogu i na svoj konto dodale nova 3 boda čime su još bolje učvrstile vodeću poziciju.

Golubice pune samopouzdanja

M

ogle su "golubice" napraviti rezultatski spektakl, ali nisu. Priscila Okyere je čak dva puta bila naspram Ljiljane Gardijan u situaciji 1 na 1, ali je promašila ceo gol. Ništa bolje sreće nije bila ni Aline Rosa da Costa koja je u sličnoj situaciji šutirala pored stative. Alina Baka je imala dva zicera, ali je šutirala preko gola. A lepe prilike su imale Tijana Filipović i Tijana Matić.

Upitana da prokomentariše današnju po golovima oskudnu igru "golubica", Spartakova desetka Tijana Filipović je izjavila sledeće:

Pre svega čestitala bih devojkama i stručnom štabu na pobedi. Ovo nam je bila veoma značajna pobeda jer smo za korak bliže svom cilju i osvajanju šampionske titule. Ne bih se složila da smo igrale loše. Mislim da smo celu utakmicu bile dominantnije i da smo zasluženo osvojile 3 boda. Istina je da smo stvarali mnogo šansi, ali nam je realizacija bila malo slabija. Jednostavno nismo imali dobre uslove za igru. Teren je bio loš, neravan, a trava nepokošena, pa nas je to sprečavalo da igramo našu igru, ali smo ipak uspele da pobedimo i to je najbitnije.
Još jedno veliko bravo za moju ekipu. Bile smo odlične. Spremamo se za narednu utakmicu u koju ulazimo sa punim samopouzdanjem i nadamo se još jednoj pobedi.

STRELAC:
 • Violeta Slović, 33. minut (K.U.)
FOTOGRAFIJE:
 • Možete pogledati na našoj FEJSBUK stranici
Sledeću utakmicu "golubice" gostuju u Nišu gde ih čeka drugoplasirani Mašinac, a nedelju dana kasnije gostuju u Beogradu gde će odmeriti snage sa Crvenom zvezdom koja je zasela na četvrtoj poziciji mini tabele plej-ofa.

 

GOST:

 • 1 Milica Kostić
  4 Orsolya Vajda
  5 Violeta Slović (K)
  6 Anđela Frajtović
  7 Alina Baka 64'
  8 Anđela Kričak
  10 Tijana Filipović
  14 Priscilla Okyere
  15 Sara Pavlović
  16 Goya Tcehury Harumy 50'
  17 Tijana Matić
 • 12 Dajana Mihajlović
  2 Milana Golubović
  3 Milica Denda
  9 Aline Rosa da Costa 64'
  11 Kristina Tanasković 50'
  13 Lena Marjanović
  18 Živana Stupar
 • Trener:
 • Boris Arsić