Uspešna provera sa ŽFK Heroj-Polet PRIJATELJSKA UTAKMICA B TIMA
Postavio Admin: 08. 03. 2019.

 


U okviru priprema za nastavak takmičenja u Drugoj ženskoj ligi, grupa Sever, fudbalerke B tima Spartaka se ujedno pripremaju i za pohod prema vrhu tabele. Trenutno šesta pozicija ne uklapa se u renome koji je izgradila Superligaška ekipa Spartaka. Solidne partije B tima prikazane u prethodne dve prijateljske utakmice, protiv TSC Kanjiža i ŽNK Osijek, ulivaju optimizam.

 

T

reću kontrolnu utakmicu B tim je odigrao 3. marta u Beogradu na gostovanju kod ŽFK Heroj-Polet, takođe članu Druge ženske lige koji se takmiči u grupi Zapad. Igralo se 3 x 30 minuta. U fer i korektnoj utakmici "golubice" su od prvog minuta nametnule svoj stil igre i uspele da postignu 6 golova uz još toliko propuštenih prilika. Domaća ekipa nije nastupila u svom najjačem sastavu, ali je pokazala zavidnu borbenost. U dogledno vreme očekuje se revanš u Subotici.

ŽFK Heroj-Polet – ŽFK Spartak B tim 1:6
Strelci: Staša Đokić (2), Vanja Petrović, Natalija Obradović, Georgina Pataki i Marija Rajić.

Za ŽFK Spartak su nastupile: A. Trkulja (Fodor), Stopić, Abraham (K), Pataki, M. Trkulja, Rajić, Marković, Milovanović, Petrović, Đokić, Obradović, Marki, Kozlica, Lazarević, Distl, Zadro, Maljan i Knežević.

B tim Spartaka u sredu 13. marta očekuje revanš utakmica sa ŽNK Osijek. Utakmica se igra u Subotici.